Welkom bij vrije basisschool Millekemol!

Previous Next

De kinderen van het 1ste leerjaar komen nog eens spelen in de laatste kleuterklas. En de 3de kleuterklassers gaan al een kijkje nemen in de 1ste leerjaarklasjes. Samenvatting van de kinderen: Spannend, leuk, beetje eng, saai, vermoeiend, .... 

Tags: , , ,
Previous Next

We beleven de herfst in de klas en bereiden ons voor op de winter.  We schilderen met herfstkleuren. We zoeken een slaapplaats voor egel z'n winterslaap. We worden zelf kleine egeltjes. We helpen eekhoorn met z'n wintervoorraad. We maken zelfs een eerste 'rekentoetske'. 

Tags:
Previous Next

Lekker wandelen, paaltjes zoeken, rijmpjes verzinnen, soep eten, spelen, kampen bouwen, klimmen, tenen tellen, .... kortom GENIETEN in het Prinsenpark.

Tags: ,
Previous Next

De kinderen bereiden zich 'AL FIETSEND' voor op de wandeling. Ze leren van alles over tijdrijden, benen insmeren, gele, groene en bolletjes truien, ronddraaiende wielen, Franse vlaggen, parcours verkennen, de toren van Pisa (oei, de eifeltoren natuurlijk), croissants, wijn, bonjour, un deux trois, ... Maar zijn ze nu wel klaar voor de wandeling???

Tags:
© 2020 Millekemol - alle rechten voorbehouden